Zbog radova u Zetskoj otvorena samo jedna traka

Izvor: JužneVesti.com, 07.Avg.2017, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog radova u Zetskoj otvorena samo jedna traka

Jedna traka u delu Zetske ulice, kod Medicinske škole, biće zatvorena dok radnici niškog Vodovoda budu povezivali kanalizacionu mrežu na novoizgrađeni Čairski kanalizacioni kolektor.

Kako je saopšteno iz JKP Naissus, radovi će se izvoditi u delu od nadvožnjaka do ukrštanja sa Ulicom Vojislava Ilića.Deo ulice koji će biti zatvoren; Foto: Google maps / JKP Naissus

Njihove ekipe bi trebalo da "do kraja dana" završe ceo posao, pa gužve u ovoj važnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << saobraćajnici ne bi trebalo da potraju.

Podsetimo, Zetska ulica spaja nadvožnjak kod Medicinske škole i Bulevar Zorana Đinđića.

Ta saobraćajnica je "usko grlo", s obzirom da je to jedina ulica od Palilulske rampe do rampe na Trošarini gde je moguće preći s druge strane pruge.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.