Izvor: Economy.rs, 17.Sep.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo Oktoberfest, narodni praznik piva u Minhenu

U Minhenu je danas, otvaranjem prvog bureta piva, uz muziku i okićene povorke ljubitelja narodne zabave koji su defilovali ulicama bavarske prestonice, počeo tradicionalni "Oktoberfest", koji će do 3. oktobra okupiti više od šest miliona posetilaca.

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo "Oktoberfest" praznik piva u Minhenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2011

MINHEN -..U Minhenu je otvaranjem prvog bureta piva, uz muziku i okićene povorke ljubitelja narodne zabave koji su defilovali ulicama bavarske prestonice, počeo tradicionalni "Oktoberfest", koji će do 3. oktobra okupiti više od šest miliona posetilaca...Čast da otvori prvo bure piva, a time i označi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Počeo Oktoberfest, narodni praznik piva u Minhenu (Foto)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2011

BERLIN - U Minhenu je danas, otvaranjem prvog bureta piva, uz muziku i okićene povorke ljubitelja narodne zabave koji su defilovali ulicama bavarske prestonice, počeo tradicionalni "Oktoberfest", koji će do 3. oktobra okupiti više od šest miliona posjetilaca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.