Simultanka Micića u finalu – Efes poveo u seriji

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 21:27

Simultanka Micića u finalu – Efes poveo u seriji

Srpski košarkaš predvodio "Pivare" protiv Karšijake sa 24 poena i 5 asistencija, bio je daleko najbolji akter meča u Istanbulu.

Anadolu Efes poveo je protiv Karšijake u finalnoj seriji plej-ofa turskog prvenstva posle pobede na svom terenu 82:78.

Daleko najzaslužniji za takav epilog bio je srpski plejmejker Vasa Micić čiji je doprinos bio presudan da se izbegne neprijatnost domaćih protiv odličnog tima iz Izmira.

Micić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio najbolji kad je bilo najvažnije, povukao je ekipu kada su gosti napravili seriju u poslednjoj četvrtini, čak i poveli u jednom trenutku.

Srpski košarkaš tada je bio na visini zadatka, sjajno je dirigovao igreom asistirao je, proigravao i poentirao kad niko drugi nije mogao.

Sa 24 poena i 5 asistencija poneo je epitet najboljeg igrača meča.

Sjajan je na drugoj strani bio Erik Mekalum sa 21 poena, a još produktivniji na strani poraženog tima bio je nekadašnji igrač Partizana Brajan Angola. Odigrao je sjajan meč koji je garnirao sa 15 poena, 7 skokova i 6 asistencija.

Kod Efesa, istakao se i Elajža Brajant sa 15 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.