Sanduk piva za golmana Slovenije

Izvor: Dzungla.org, 16.Okt.2011, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanduk piva za golmana Slovenije

Golman Slovenije Samir Handanovič dobio je na poklon sanduk piva od jedne estonske pivare u znak zahvalnosti za odbranu penala Nemanji Vidiću u duelu sa Srbije.

Zahvaljujući trijumfu Slovenije nad Srbijom u Mariboru sa 1:0 prošlog utorka, Estonija je izborila plasman u baraž za Evropsko prvenstvo 2012. godine, u kojem je očekuje dvomeč sa selekcijom Irske.
Posle pobede nad ’orlovima’ reprezentativcu Slovenije čak su se žalili kako od Estonaca nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << dobili ni čestitku, a kamoli nešto više, ali je poklon stigao sa nekoliko dana zakašnjena. Jeste, nisu ga poslali estonski fudbaleri, već jedna pivara, koja je na Handanovičevu adresu isporučila sanduk piva.
( Izvor: B92, Večernje novosti )
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.