Roštilj na Filipinima

Izvor: Blic, 08.Avg.2010, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roštilj na Filipinima

Glumac Andrija Milošević proslavio je svoj 32. rođendan na Filipinima gde trenutno vodi prvu sezonu “Survivora” sa poznatim ličnostima. Andrija je na Dalekom Istoku iznenadio celu ekipu ove rialiti emisije, ali i domaćine sa Filipinima, tako što im je napravio pravi srpski roštilj.

- Došao sam na ideju da svoje drugare obradujem našom kuhinjom koja nam svima prilično nedostaje. Svi su se oduševili, ubili smo se od mesa! Najviše su im se dopali svinjski vrat i ćevapi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a posle toga smo se dobro opustili uz rum i pivo na plažnom baru. Rođendan ću proslaviti i u Beogradu, kad se vratim – kaže Andrija koji već tri godine za redom rođendan slavi u dalekim zemljama zbog snimanja "Survivora.

Podsećamo da je "Survivor” sa VIP ličnostima počeo da se snima početkom avgusta kada se oko četrnaest poznatih ličnosti otisnulo u divlju i neizvesnu avanturu. U borbi za 50.000, koliko iznosi glavna nagrada, trenutno se nalaze pevač Nikola Rokvić, glumac Miloš Vlalukin, Aleksandra Perović, Marko Bulat, hip-hoper Toni Petkovski, pevač Knez, Goca Tržan, Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija, Biljana Cincarević, Edin Škorić, manekenka Bojana Barović, baletan Milan Rus i voditelj Andrej Maričić, dok producenti, kada su takmičari u pitanju, najavljuju još neka iznenađenja koja, za sada, čuvaju od očiju javnosti. A pre puta, slavljenik je objasnio da poznate ličnosti očekuju neverovatno teški uslovi, te da nije tačna tvrdnja da će im borba na pustom ostrvu biti olakšana zato što su poznati.

- Uvek su javne ličnosti kada ih stavite u neke zadate okolnosti zanimljive i privlače pažnju javnosti – istakao je ovaj glumac i voditelj koji je oduševljen situacijom na ostrvu

- Zadovoljan sam izborom, ali favorita nemam – objasnio je Milošević.

Inače, tema ovogodišnjeg "Survivora” nosi simboličan naziv "Izgubljeno kraljevstvo”. Učesnici će se i u ovom serijalu susresti sa veoma teškim uslovima života. Boriće se za hranu, vatru, međusobno i protiv prirode, napadnih insekata i životinja, a samo jedan će poneti vrednu nagradu od 50.000 evra, i to onaj koga izglasaju ostali takmičari. Privilegovanog života za poznate nema, i jedino što im je dozvoljeno je da na ostrvo ponesu po jedan predmet, po izboru. Serijal će se snimati do kraja avgusta kada se očekuje povratak popularnih robinzona, a emisija će se prikazivati na jesen, na televiziji "Foks”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ANDRIJA MILOŠEVIĆ NA FILIPINIMA SLAVI 32. ROĐENDAN!

Izvor: iYupi.com, 08.Avg.2010

Glumac Andrija Milošević proslavio je svoj 32. rođendan na Filipinima gde trenutno vodi prvu sezonu “Survivora” sa poznatim ličnostima. Andrija je na Dalekom Istoku iznenadio celu ekipu ove rialiti emisije, ali i domaćine sa Filipinima, tako što im je napravio pravi srpski roštilj. -...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.