Pogledajte kako poznati kuvaju: Danijela Jankov napravila najbolju picu

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako poznati kuvaju: Danijela Jankov napravila najbolju picu

Poznata voditeljka Danijela Jankov pobedila je danas u kulinarskoj veštini pravljenja pice, koja je održana u beogradskom restoranu “Pomodoro”.

Na kulinarskom takmičenju u spremanju jela koja se idealno slažu sa ukusom pšeničnog piva "Jelen belo”, pored Danijele učestvovali su Zoe Kida iz grupe "Zemlja gruva”, Miki Ristić iz sastava "Darkwood dub” i voditelj Lazar Sakan.

Domaćin ovog takmičenja poznatih bio je glumac Vuk Kostić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji se potrudio da animira publiku, takmičare i žiri koji su činili predstavnici medija i "Apatinske pivare".

- Imao sam čast da pre nekoliko meseci budem prvi koji je probao "Jelen belo”, a danas imamo i potpuni gurmaski užitak. Super klopa uz pšenično pivo i dobro društvo - istakao je Vuk Kostić.

Svaki takmičar je imao pet minuta da od ponuđenih sastojaka napravi najbolju picu po svom izboru, pa se tako Zoe Kida odlučila za vegetarijansku varijantu, Lazar Sakan je forsirao slaninu i beli luk, Miki Ristić je obilato koristio slani kozji sir, a Danijela Jankov se potrudila da njeno jelo zadovolji svačiji ukus, što se na kraju pokazalo kao dobitna kombinacija pa je kao nagradu dobila večeru za dvoje u restoranu "Pomodoro".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voditeljka Danijela Jankov napravila najbolju picu! (FOTO)

Izvor: S media, 02.Nov.2011

Poznata voditeljka Danijela Jankov pobedila je danas u kulinarskoj veštini pravljenja pice, koja je održana u beogradskom restoranu "Pomodoro"...Na kulinarskom takmičenju u spremanju jela, pored Danijele učestvovali su Zoe Kida iz grupe "Zemlja gruva", Miki Ristić iz sastava "Darkwood dub" i voditelj...

Nastavak na S media...

Danijela Jankov najbolji pica majstor

Izvor: Press, 03.Nov.2011, 00:52

Voditeljka Prve Danijela Jankov trijumfovala je na takmičenju u spremanju pice, koje je održano juče u beogradskom restoranu „Pomodoro"

Nastavak na Press...

DANIJELINA PICA NAJSOČNIJA

Izvor: Kurir, 03.Nov.2011

Prste da poližeš. Na takmičenju poznatih faca u pravljenju pice pobedila je Danijela Jankov, voditeljka „Ekskluziva“ na TV Prva...Prste da poližeš...Na takmičenju poznatih faca u pravljenju pice pobedila je Danijela Jankov, voditeljka „Ekskluziva“ na TV Prva. Žiri sastavljen od predstavnika...

Nastavak na Kurir...

Najbolji ukusi uz Jelen Belo: FOTO

Izvor: NaDlanu.com, 03.Nov.2011

Na kulinarskom takmičenju poznatih u spremanju jela koja se idealno slažu sa ukusom pšeničnog piva Jelen Belo, održanog u restoranu Pomodoro, laskavu titulu najboljeg VIP kuvara ponela je Danijela Jankov, voditeljka TV Prva... „Mislim da je dobru ulogu odigralo to što sam išla na sigurnu kartu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.