Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2018, 07:06

Pivska supa

Pripremite pivsku supu bez piva.

Na maslinovo ulje stavite luk i i pirjajte nekoliko minuta na laganoj vatri dok ne postane staklast. Dodajte šampinjone, kratko ih pirjajte, zalijte pivom i dodajte lovorov list. Kada supa provri, kuvajte je na laganoj vatri oko 20 minuta. U međuvremenu jaja i kiselu pavlaku dobro pomiješajte. Dodajte šest kašika maslinovog ulja, a zatim sve zajedno umiješajte u supu. Dodajte peršun, so i biber, pa pustite da provri.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.