PilsPlus žurka uz Simple Minds na Belgrade Beer Festu

Izvor: Poznati.info, 20.Avg.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PilsPlus žurka uz Simple Minds na Belgrade Beer Festu

Izuzetan pogled na glavnu binu i koncert hedlajnera ovogodišnjeg Beer Festa – benda Simple Minds, pružao se iz VIP lože Ujedinjenih srpskih pivara, koje su se na festivalu predstavile brendovima Heineken, Efes, Amstel i PilsPlus.
U muzici ovog svetski popularnog benda, pored velikog broja novinara, uživali su i sportisti Edin Škorić i Ognjen Kajganić, glumac Beogradskog dramskog pozorišta Ivan Tomić, kao i TV lica Jovana Simonović i Dragan Jovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << a u toku večeri pridružili su im se i članovi benda Sevdah Baby.
Svi ljubitelji piva i odlične zabave uživali su u vrhunskom ukusu Amstel piva i kvalitetu koji traje već 140 godina, a na PilsPlus štandu, u veseloj atmosferi, „PilsPlus žurka na plaži“ trajala je do kasno u noć.
Svi posetioci Festivala bili su u mogućnosti da provere svoje znanje o odgovornom konzumiranju alkohola kroz mini kviz pod nazivom „Uživaj u Heinekenu odgovorno“. U zavisnosti od broja tačnih odgovora, učesnici su dobijali različite nagrade ili vaučere za BeoTaxi u vrednosti od 1000 dinara uz pomoć kojih su mogli bezbedno i sigurno da stignu kući.
Slične, interesantne teme: Ripli na otvaranju Foam Festa, ali i na promo žurci Troicki na žurci u mehurićima Predstavljamo učesnike trećeg po redu Amstel Belgrade Foam festa

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Poznati uživali uz “Simple Minds”!

Izvor: Tracara.com, 21.Avg.2011, 11:08

Izuzetan pogled na glavnu binu i koncert glavnog aduta ovogodišnjeg Beer Festa – benda Simple Minds, pružao se iz VIP lože Ujedinjenih srpskih pivara, koje su se na festivalu predstavile brendovima Heineken, Efes, Amstel i PilsPlus. U muzici ovog svetski popularnog benda, pored velikog broja novinara,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.