Otpušteni radnik ubio osam kolega i sebe

Izvor: S media, 04.Avg.2010, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otpušteni radnik ubio osam kolega i sebe

Jedan crnački radnik preduzeća za distribuciju piva, u američkoj saveznoj državi Konektiket, koji se žalio na rasno zlostavljanje na poslu, ubio je u utorak iz vatrenog oružja osam kolega, a onda i sebe, kada je otpušten s posla, saopštile su lokalne vlasti.

Još najmanje dve osobe su ranjene, od kojih je jedna u kritičnom stanju, od pucnjave u skladištu u Mančesteru, gde se u momentu primopredaje jutarnje smene nalazilo izmedju 50 i 70 ljudi, navodi AP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Agencija navodi da je masovni ubica Omar Tornton radio kao vozač na distribuciji robe nekoliko godina i da je bio pozvan na razgovor zbog nepoštovanja radne discipline. Od njega je zatraženo da napusti to radno mesto, što je odbio.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.