KINGS OF LEON OTKAZALI TURNEJU, PEVAČ OTIŠAO PO PIVO

Izvor: Kurir, 02.Avg.2011, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KINGS OF LEON" OTKAZALI TURNEJU, PEVAČ OTIŠAO PO PIVO

NJUJORK - Američka rok grupa "Kings of Leon" otkazala je ostatak turneje po Americi zbog zdravstvenih problema pevača Kejleba Falovila.

Bend je bio primoran da prekine nastup u Dalasu (Teksas) prošlog petka pošto je pevač otišao sa bine rekavši da mu je muka i da će ''popiti pivo".

Oni su zakazali ponovni koncert u Teksasu za 21. septembar.

U saopštenju za javnost ovog benda piše da su članovi grupe razočarani zato što moraju da otkažu i ostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << turneje, prenosi sajt "TMZ".

"Veoma nam je žao što moramo da saopštimo da će čitava turneja biti otkazana, zato što Kejleb Folovil ima problema sa glasnim žicama i pati od iscrpljenosti", piše u saopštenju.

"Bend je veoma razočaran, ali će oni svojim fanovima pružiti šou kakav zaslužuju", navodi se dalje u saopštenju.

Džared Falovil je objasnio obožavateljima preko društvene mreže "Tviter" kako oni veoma vole svoje fanove i kako za sada moraju da naprave pauzu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.