BILI AJDOL TRAŽIO SRPSKU ŠUNKU I SRPSKO PIVO

Izvor: Kurir, 22.Jun.2010, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILI AJDOL TRAŽIO SRPSKU ŠUNKU I SRPSKO PIVO

Sleteo je privatnim avionom na aerodrom „Nikola Tesla“ po najvećem pljusku. Lepo je Kurir juče napisao da se Bili Ajdol ne plaši ni munja ni gromova.

Ako se i koji put trznuo, strah mu je držala smeđokosa kanadska plesačica Tami Pobe. Njih dvoje su već petnaest godina zajedno.

Moramo priznati da se proslavljeni Britanac dobro drži iako je nagazio 55. godinu. Na dočeku nije bilo fanova, bez trunke foliranja ispozirao je fotoreporterima i sa tridesetak članova svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ekipe ušao u crni autobus (koji ga tokom evropske turneje vozi do hotela, odatle na koncert, pa nazad na aerodrom). Bus je na vreme stigao iz Skoplja, gde je Bili svirao u nedelju uveče.

Sinoć je pokorio i Ušće. A onda odjezdio dalje.

(Z. R.)

Tražio šunku i 12 paketa srpskog piva!

Bili Ajdol nije razmažena svetska zvezda, poput mnogih njegovih kolega. Popularni roker pre dolaska u Srbiju od organizatora nije tražio od ptice mleko i đakuzi u bekstejdžu, već samo 12 paketa domaćeg piva i kilogram sveže, narezane šunke. Za kompletan obrok trebalo mu je još pola litra punomasnog mleka, tegla senfa sa renom, majonez, vekna hleba od prekrupe i vekna belog hleba.

Britanski muzičar nije imao posebne želje ni oko uređenja prostora u kojem je boravio do početka koncerta, a jedino što je tražio bile su dve pegle i daska za peglanje!!!

Jedino što je organizatorima zadavalo glavobolje bilo je kako pronaći iskusnog vozača koji će moći za 30 minuta da preveze pevača u bilo koji deo grada, jer on ne želi duže da se vozi automobilom. Sve u svemu, Ajdol se nije ponašao kao nadobudna zvezda, a kako smo saznali, njegov nastup u Srbiji koštao je oko 250.000 dolara.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.