Zamisli da ti ona broji pare ...

Izvor: Mondo, 10.Jun.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamisli da ti ona broji pare ...

Od pipanja grudi u Parovima, do nošenja pisama i penzija - Maca Diskrecija

 Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, starleta koja je prve nedelje u rijalitiju Parovi dala Bori Drljači da joj ispipa grudi, u nesvakidašnjoj ulozi.

Videli smo Natašu Šaviju kako sklapa "smederevac", Tijanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iPhone dok čisti svinjac, a sada i Macu "poštarku".

Maca je na jedan dan obukla uniformu poštarke i prošetala Zemunom, želeći da sazna kako je bilo njenom dečku poštaru sa kojim se dugo zabavljala, ali i da "proveri da li su mu prilazile žene na poslu".

"Dok smo bili zajedno bila sam ubeđena da mu se udvaraju žene kojima donosi poštu. Poštar donosi i lepe vesti ume da izmami osmeh, obraduje ...".

Maca Diskrecija nije donela lepe vesti nikome, nije penzionerima brojala pare od penzije, ali je dobila ponudu jednog momka da je provoza "jaguarom".

Mislimo da je produkcija nije pustila ...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.