Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2021, 20:05

Vujanić: Proces protiv vozača sa Karaburme neće biti dug, javnost uznemirena

Profesor Saobraćajnog fakulteta u penziji Milan Vujanić ocenio je da sudski postupak protiv vozača koji je vinovnik teške saobraćajne nesreće na Karaburme neće trajati dugo zbog uznemirenja javnosti. On ocenjuje da će sudije u ovom postupku pokazati da mogu da rade efikasno, kao i da svojim postupcima neće dodatno uznemiravati građane. Inače, nekoliko desetina građana i danas blokira Ulicu Marijane Gregoran u beogradskom naselju Karaburma, a najavili su da će protest zbog smrti dečaka, kojeg je u toj ulici udario automobil, trajati do ispunjenja njihovih zahteva.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Penzionisani profesor Saobraćajnog fakulteta: Sudski postupak protiv vozača sa Karaburme neće trajati dugo

Izvor: Danas, 25.Jul.2021

Penzionisani profesor Saobraćajnog fakulteta Milan Vujanić ocenio je da sudski postupak protiv vozača koji je vinovnik teške saobraćajne nesreće u kojoj je nedavno na karaburmi stradao devetogodišnji dečak, neće trajati dugo jer je javnost reagovala veoma uznemireno.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.