Vučić najavio važnu vest o platama i penzijama: Mi govorimo o našim rezultatima

Izvor: B92, 24.Nov.2023, 20:29

Vučić najavio važnu vest o platama i penzijama: "Mi govorimo o našim rezultatima"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" saopštio je važnu vest o platama i penzijama u Srbiji.

"Sada su otvorili karte. Kako kažu udružuju se portiv Vučića. Ne udružuju se oni protiv mene, ne vređaju moju porodicu već vređaju svaku vašu porodicu, oca, majku dete... Šta im je problem. Osim ujedinjenja protiv Vučića ponudili su borbu protiv porodica, uvrede i rekli kako će da se obračunavaju sa nama", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je on.

"Mi vodimo brigu o ljudima. Ljudi su za nas najvažniji. Zato kad dolazim na ovakva mesta uvek obiđem neku porodicu da čujem običan narod šta mi kaže. Mi govorimo našim rezultatima i našim delima. Kažemo da će plata prosečna biti 1.400 evra, penzija 650 evra i minimalac preko 650 evra. Hoće li biti idealno, pa neće, ali će biti mnogo bolje nego danas", kazao je Vučić.

Vučić je poručio da država nije igračka, te da izbori nisu igra.

"Za nas je važno da pokažemo brihu prema našim majkama, penzionerima, Penzioneri će za par dana dobiti 20.000, i to je znak pažnje za one koju su za nas dali sve. Želim da pozovem i mlade ljude da dobro pogledaju, da li žele budućnost, kakva je bila nekada, a kakva je danas. Na insitutu za fiziku se vratilo 40 ljudi, i pozivam ljude da se sve više vraćaju. Svakoga dana dragi prijatelji slušate o težini situacije u kojoj se nalazimo", kazao je predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.