Vlada Srbije usvojila prelog budžeta za 2022. godinu, deficit tri odsto BDP-a, veće plate i penzije

Izvor: Danas, 03.Nov.2021, 15:10

Vlada Srbije usvojila prelog budžeta za 2022. godinu, deficit tri odsto BDP-a, veće plate i penzije

Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o budžetu za 2022. godinu koji predvidja deficit od tri odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), povećanje plata u javnom sektoru i penzija, kao i veća izdvajanja za kapitalne investcije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udruženje preduzetnika: Stati na kraj lošim potezima Ministarstva finansija na štetu privrednika

Izvor: Radio 021, 03.Nov.2021

Udruženje "Zaštitnik preduzetnika i privrednika Srbije" ocenilo je da je prihvatljiv predlog da se u budžetu za 2022. godinu uvećaju plate u javnom sektoru i povećaju penzije.

Nastavak na Radio 021...

ISPLIVALA RAČUNICA! Evo za koliko će biti veće plate i penzije - država uvodi i dotatne mere oko poreza na zaradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2021

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici predlog budžeta za 2022. godinu...Budžet - koji će biti "razvojni" - predviđa i značajna povećanja penzija i plata za zaposlene u javnom sektoru - ali ne "linearno"...Šta je tačno najavljeno iz Ministarstva finansija?..Penzije – švajcarski model..Najpre,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.