Vesna Mališić nije više u timu NIN-a

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Jan.2024, 09:43

Vesna Mališić nije više u timu NIN-a

Nakon što je uputila zahtev za starosnu penziju za koju je ostvarila uslove, Vesni Mališić je ponuđena pozicija urednika istraživačkog tima NIN-a, što je ona odlučila da ne prihvati.

Vesna Mališić završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, a novinarstvom se bavi od 1982. godine. Bila je deo redakcija Duge, Blica i NIN-a u kojem je provela poslednjih 14 godina.

Sarađivala je i sa televizijama RTV >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Crna Gora, RTV Hrvatske i Studio B u Beogradu. Član je Nezavisnog udruženja novinara Srbije i Međunarodne federacije novinara (IFJ).

Izdala je i nekoliko knjiga razgovora: “Čovek od straha”, “Razgovori o krizi”, “San o Srbiji” i knjigu reportaža “Kutija od kartona”, a zajedno sa Miletom Grozdanićem objavila je monografiju o vajaru Miju Mijuškoviću “Mijo”.

Uz veliku zahvalnost za višegodišnji novinarsko-urednički doprinos u NIN-u koji je ostavio značajan trag, koleginici Vesni Mališić želimo mnogo sreće u budućnosti.

Foto: Đorđe Kojadinović

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.