Izvor: B92, 28.Jan.2010, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za prevare

Leskovac -- Policija je saopštila je da je uhapsila Srđana Đ, osumnjičenog da je na prevaru oduzimao seljacima novac koji su spremili za uplatu penzije za poljoprivrednike.

Leskovačka policija saopštila je da je uhapsila Srđana Đ. (47) iz Donjeg Stopanja osumnjičenog da je varao seljake i oduzimao im između 100 i 1.200 evra koje su spremali za uplatu penzije za poljoprivrednike. U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije navodi se da je novac oduzet od sedam Leskovčana, ali se sumnja da je taj broj veći.

Srđan Đ. je kao bivši radnik obezbeđenja "Sistem FTO" obezbeđivao zgradu Poreske uprave u Leskovcu, presretao seljake koji su krenuli da uplate penzije i na prevaru im oduzimao novac, uz obećanje da će im taj posao završiti kraćim putem preko filijale Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja.

Kasnije im je predavao priznanice sa manjim uplahenim iznosima.

Policija je zamolila Leskovčane da se jave na brojeve telefona 016/246-312 i 016/252-984, ako smatraju da su prevareni.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevarant obećavao uplate za penzijsko osiguranje

Izvor: Blic, 28.Jan.2010

Leskovačka policija uhapsila je Srđana Đorđevića (47) zbog sumnje da je prevario sedam osoba od kojih je uzeo novac uz obećanje da će im uplatiti penzijsko osiguranje, saopštila je danas lokalna policija. ..Đorđević je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu zbog sumnje da je izvršio...

Nastavak na Blic...

Uhapšen osumnjičeni za prevare

Izvor: Glas javnosti, 29.Jan.2010, 07:06

LESKOVAC - Leskovačka policija saopštila je da je uhapsila Srđana Đ. (47) iz Donjeg Stopanja osumnjičenog da je varao seljake i oduzimao im između 100 i 1.200 evra koje su spremali za uplatu penzije za poljoprivrednike. U saopštenju policije navodi se da je novac oduzet od sedam Leskovčana, ali...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.