Udovicu pevača Velimira Spužića – Kvake izbacili iz kuće!

Izvor: Poznati.info, 11.Sep.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovicu pevača Velimira Spužića – Kvake izbacili iz kuće!

Ranka Spužić, poslednja supruga preminulog pevača iz Požarevca Velibora Bore Spužić – Kvake, našla se preksinoć na ulici, iako joj je suprug ugovorom o doživotnom izdržavanju ostavio svu pokretnu i nepokretnu imovinu.

Potpuno joj zabranili ulaz u kuću: Ranka Spužić | Foto: Svetislav Mirković

Zasluga za to pripada pevačevoj prvoj ćerki Svetlani koja je iskoristila odsustvo Ranke i promenila sve brave na kući.

Sa suprugom se upoznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << 1980. godine kada je za 8. mart pevao u Sarajevu.

- On je pevao i zarađivao novac, a ja sam sa majstorima u Požarevcu radila i renovirala celu kuću. U nju je ugrađen moj znoj i moja muka i nikad je se neću odreći. Kada je završena, Boro je pitao ćerku koji deo ona hoće da uzme, a koji da ostane nama. Ona je birala i sada hoće da mi otme i moj deo. Ja sam joj poklonila i našu spavaću sobu, zarad mira ali ona hoće sve – priča Sarajka Ranka.

U kući sada živi Borina ćerka Svetlana sa svojom porodicom. Po Rankinoj priči, kuća je površine nešto veće od 80 kvadrata. Ulazna kapija za dvorište sada je zaključana.

Borina ćerka Svetlana kaže da je to kuća njene pokojne bake, Borine majke, i da je kuća u sporu bila još za bakina života.

Ranka je noć provela kod prijateljice u Požarevcu, a juče je sa advokatom pokušavala da istera pravdu.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.