UKRALI PARE PENZIONERIMA

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKRALI PARE PENZIONERIMA

BEOGRAD - Umesto kod penzionera, pare kod lopova! U dve odvojene pljačke naoružani razbojnici ojadili su dve pošte i iz njih odneli preko milion dinara namenjenih isplati penzija. Dva razbojnika maskirana „fantomkama“

BEOGRAD - Umesto kod penzionera, pare kod lopova!

U dve odvojene pljačke naoružani razbojnici ojadili su dve pošte i iz njih odneli preko milion dinara namenjenih isplati penzija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Dva razbojnika maskirana „fantomkama“ upali su juče oko 13.15 časova u poštu u ulici Pere Segedinca na Bežaniji i oteli oko milion dinara i pištolj radniku obezbeđenja. Razbojnici su na rukama nosili rukavice. Kad su ušli u poštu, jedan od njih je repetirao pištolj, uperio ga u radnika obezbeđenja i oteo mu oružje, dok je drugi trpao plen u ranac.

- U jednom trenutku ispao mu je na zemlju svežanj sa 20.000 dinara - kaže jedan očevidac.

Prema rečima penzionerke Ivanke Ranković, lopovi su istrčali napolje velikom brzinom.

- Neka žena mi je doviknula da ne prilazim. Jedan je imao šareni ranac, a drugi je nosio pištolj. Obojica su bili maskirani onim kapama. Preplašila sam se, tako da nisam videla tablice automobila u koji su ušli - rekla je za Kurir Ivanka Ranković, koja je krenula da podigne pare. Nekoliko penzionera je videlo da je automobil „sitroen ksantija“ beogradske registracije u kojem su bili lopovi odjurio ka Vojvođanskoj ulici.

Pošta u ulici Luke Vojvodića u Rakovici opljačkana je u 16.25. Naoružani razbojnik u zelenoj jakni, s pletenom kapom na glavi, strpao je pare u kesu i pobegao ka ulici Kneza Višeslava.

(M. Ž. L. - Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.