U nedelju ekonomske mere, ne razmišljamo o smanjenju plata i penzija

Izvor: B92, 27.Mar.2020, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U nedelju ekonomske mere, ne razmišljamo o smanjenju plata i penzija"

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u nedelju da predstave program ekonomskih mera, kao i da Srbija ne razmišlja o smanjenju plata i penzija.

Kako je rekao, u nedelju će predstaviti ekonomske mere, način, tehniku i tehnologiju finansiranja.

"Mislim da smo napravili ozbiljan program kao i 2014. godine. Nismo jurili da se dodvoravamo narodu već smo doneli ozbiljne mere da Srbija može brže od drugih da izađe iz problema", rekao je on na konferenciji za medije sa premijerkom Anom Brnabić

Dodao je da Srbija "ne razmišlja o smanjenju plata i penzija, a da svi u regionu to rade".
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: "U nedelju ćemo predstaviti program mera, pored života ljudi to nam je najvažnije"

Izvor: Blic, 27.Mar.2020

"U nedelju će biti predstavljen program ekonomskih mera", kazao je večeras na konferenciji predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o ekonomskim merama za podršku privredi i zaposlenima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.