U „Fijat automobilima Srbija ima posla za 1.150 radnika

Izvor: Press, 01.Feb.2010, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U „Fijat automobilima Srbija" ima posla za 1.150 radnika

U kompaniji „Fijat automobili Srbija" juče je počelo potpisivanje prvih ugovora o radu sa radnicima koje je italijanska firma pozvala, a do 15 sati ugovore je potpisalo 70 odsto od 1.000 planiranih radnika.

Zoran Mihajlović, predsednik Samostalnog sindikata „Zastava automobili", izjavio je za Press da je samo nekoliko pozvanih radnika odbilo da potpiše ugovore.
- Četvoro-petoro radnika, kojima je posao ponuđen, odbilo je da potpiše ugovor jer će uskoro imati pet godina do penzije, pa će otići uz...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uz posao i Kodeks ponašanja

Izvor: Politika, 01.Feb.2010

U kragujevačkoj fabrici „Fijat automobili Srbija” juče potpisani prvi radni ugovori, budući radnici neće više moći da kasne na posao, da besposleni šetaju po fabričkom krugu i da svaki čas imaju „puš pauzu” ..Kragujevac – Na nekoliko punktova u fabrici, tačno u devet sati, juče...

Nastavak na Politika...

Fijat preuzeo 900 radnika

Izvor: Danas, 02.Feb.2010, 21:39

U kompaniji Fijat automobili Srbija do juče po podne ugovori o radu potpisani su sa 900 od ukupno 1.000 Zastavinih radnika kojima će radni odnos sa FAS-om važiti od 1. februara. Tokom današnjeg dana u Fijatovu kompaniju u Zastavi preći će i preostalih 100 „automobildžija“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.