U „Fiću“ stigle još dve klime

Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U „Fiću“ stigle još dve klime

Dobrovoljni penzijski fond „NLB Nova penzija" priključio se „Blicovoj" akciji poklonivši dve klime vračarskom vrtiću „Fića". Rashladni uređaji biće postavljeni u dve najosunčanije prostorije kako bi i u njima mališanima bilo prijatno za igru.

- Svako na svoj način treba da vodi računa o najmlađima, a ovo je naš način. Dobrovoljni penzijski fond „NLB Nova penzija" se iskreno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sa zadovoljstvom uključila u „Blicovu" akciju kako bi deci olakšali ovo i sva buduća vrela beogradska leta. Rado ćemo podržati svaku sličnu akciju - kaže Zvonko Cvek, direktor „NLB Nova penzija", članice NLB Grupe u Srbiji.

U vrtiću „Fića" preko leta se igra više od 100 mališana, koji su najčešće okupljeni u četiri velike prostorije, od kojih su dve osunčane preko celog dana. U njima su se mališani, do sada, bukvalno „kupali" u znoju tokom igre.

- Rashladni uređaji zaista nisu neophodni baš u svim sobama pogotovo ne u malim i neosunčanim. Poklonjene klime ćemo ugraditi u dve najveće i najkritičnije prostorije u kojima je Sunce preko celog dana. Zahvaljujući „Blicovoj" akciji i donatorima, mališani i vaspitači koji rade sa njima doslovno će prodisati - kaže Mirjana Skendžić, direktorka predškolske ustanove „Vračar", u čijem sklopu se osim „Fiće" nalazi još 12 obdaništa.

Milošu Maksoviću, direktoru PU „Čukarica", direktno se javila firma „Asbis" sa željom da im pokloni jednu klimu, koja će sutra biti ugrađena u vrtić „Cerak".

- Uvek smo raspoloženi da učestvujemo u ovakvim akcijama i drago nam je, ako smo ovim simboličnim poklonom, olakšali deci boravak u obdaništu - kaže Nenad Aćimović, menadžer ove firme.

Pošto firma „Asbis" nije išla preko „Blica", ovaj klima uređaj nije uračunat u semafor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.