TUŽAN KRAJ: Eden Azar završava karijeru?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 14:29

TUŽAN KRAJ: Eden Azar završava karijeru?

Vrlo je blizu radikalne odluke.

Belgijski fudbaler Eden Azar spreman je da završi igračku karijeru - prenose španski mediji.

Doskorašnje krilo Real Madrida je, od dolaska u Španiju 2019. godine, odigrao svega 76 mečeva, uz svega sedam golova i 12 asistencija.

Ovog leta je napustio kraljevski klub, a trenutno mu je 32. godine i usled velikog broja povreda vrlo verovatno će se odlučiti na radikalan potez, odlaska u penziju.

Belgijanac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je najbolje partije pružao u dresu Čelsija, za koji je igrao od 2012. godine pre nego što je otišao u Madrid.

Tokom perioda provedenog u Londonu se smatrao za jednog od najboljih igrača Evrope, uz neprikosnovene Lionela Mesija i Kristijana Ronalda i očekivalo se da će odlaskom u Real imati priliku da postane i najbolji igrač Starog kontinenta, ali se ispostavilo da je to bila loša odluka.

Kako je preneo Mundo Deportivo, Azar bi nakon kraja karijere ostao da živi sa porodicom u Madridu.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Penzija,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vilijams-Gos napušta Real Madrid

Izvor: B92, 08.Jun.2023

Američki košarkaš Najdžel Vilijams-Gos ovoga leta će napustiti redove Real Madrida...Kako prenose španski mediji, Najdžel Vilijams-Gos uskoro postaje slobodan igrač i napušta Real Madrid...Za njegove usluge su zainteresovani Makabi iz Tel Aviva i Olimpija iz Milana, ali je još uvek rano iznositi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.