TAJANSTVENA PORUKA LEBRONA DŽEJMSA: Da li Kralj ide u penziju? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 13:42

TAJANSTVENA PORUKA LEBRONA DŽEJMSA: Da li Kralj ide u penziju? (FOTO)

Mnogi smatraju da samo skreće pažnju posle poraza u finalu Zapada.

Los Anđeles Lejkersi predvođeni Lebronom Džejmsom uspeli su da se ušunjaju u plej-of preko plej-ina i stignu sve do finala Zadne konferencije u kojima su počišćeni sa 4:0 od strane Denver Nagetsa predvođenih Nikolom Jokićem.

Takav ishod bio je veliko razočarenje za Lebrona Džejmsa, a najveća zvezda Jezereaša je reagovao i na društvenim mrežama postavivši poruku koju su mnogi protumačili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao najavu povlačenja. Džejms je citirao stih pesme Džej Zija ''What more can I say'', a NBA analitičari različito tumače ovu poruku.

LeBron James says he is suppose to be the #1 player on everyone’s list 👀🏀 pic.twitter.com/7rLL5xzBSa

— Daily Loud (@DailyLoud) May 29, 2023

 - Trebalo bi da budem broj jedan na svačijoj listi. Videćemo šta će biti kad me više ne bude - poručio je Lebron.

Dok neki analitičari smatraju da je ovo jasan znak da Kralj razmišlja o povlačenju, drugi veruju da na ovaj način želi da skrene pažnju sa metle protiv Denvera. Mnogo je onih koji sumnjaju u povlačenje Džejmsa pre nego što njegov stariji sin Borni zaigra u NBA ligi, pošto je često isticao kako mu je san da sa njim zaigra u NBA ligi.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Penzija,   Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.