Stiže novac: Ovo je kalendar isplate

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 13:30

Stiže novac: Ovo je kalendar isplate

Julske penzije prvo će biti isplaćene samostalcima.

Prema kalendaru isplata u avgustu, koji je objavio Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, penzije za jul, koje se isplaćuju u ovom mesecu, prvi će dobiti korisnici iz kategorije samostalne delatnosti, a čekovi će, bez obzira za koji način isplate su se opredelili, početi da im pristižu 2. avgusta.

Tri dana kasnije, 5. avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počeće isplata za vojne i poljoprivredne penzionere koji primanja dobiju preko tekućih računa, a za ostale penzionere iz ove dve kategorije, dakle one kojima poštari penzije donose na kućne adrese ili ih podižu na poštanskim šalterima, 7. avgusta.

Poslednji će primanja dobiti penzioneri iz kategorije zaposlenih, preko tekućih računa 10. avgusta, a na kućnim adresama i šalterima pošta 11. avgusta.

Iznosi na čekovima biće isti kao i prilikom prethodne isplate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.