Stiže novac: Evo kome će prvo leći uplata

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 12:35

Stiže novac: Evo kome će prvo leći uplata

Majske penzije isplaćuju se prvo samostalcima, a čekovi stižu 2. juna

Prema kalendaru junskih isplata Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, majske penzije, koje se inače isplaćuju u junu, prvi će dobiti korisnici iz kategorije samostalnih delatnosti kojima će primanja početi da pristižu 2. juna, nezavisno od toga za koji način >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isplate su se opredelili.

Četiri dana kasnije, 6. juna počeće isplata za vojne i poljoprivredne penzionere, kako za one koji primanja dobijaju preko tekućih računa, tako i za one koji penzije dobijaju na kućnim adresama ili na poštanskim šalterima.

Kao i obično, primanja će poslednji dobiti penzioneri iz kategorije zaposlenih, pa će 10. juna početi isplata onima koji penzije dobijaju preko tekućih računa, a 12. juna penzionerima iz ove kategorije koji su se opredelili da penzije primaju na kućnim adresama ili ih podižu na šalterima pošta.

Iznos na čekovima biće isti kao i prilikom prethodne isplate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majske penzije prvo stižu samostalcima, čekovi od 2. juna

Izvor: Kamatica.com, 24.Maj.2023

Prema kalendaru junskih isplata Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, majske penzije, koje se inače isplaćuju u junu, prvi će dobiti korisnici iz kategorije samostalnih delatnosti kojima će primanja početi da pristižu 2. juna, nezavisno od toga za koji način isplate su se opredelili..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.