Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Dec.2012, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština povezuje staž bivšim poslanicima do penzije

Administrativni odbor Skupštine Srbije produžio je danas za sedam nekadašnjih poslanika pravo na isplatu poslaničke plate do ispunjenja prava na penziju. Odbor je pravo na isplatu plata u visini od nešto više od 75.000 dinara odobrio nekadašnjim poslanicima SRS Draganu Todoroviću, Dušanki Plećević, Tomislavu LJubenoviću, Ljubiši Petkoviću i Ljubomiru Kragoviću, nekadašnjoj poslanici DS Bojani Stanojević i nekadašnjem poslaniku DS S Milanu Dimitrijeviću.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

7 bivših poslanika primaće platu

Izvor: B92, 27.Dec.2012

Beograd -- Administrativni odbor Skupštine Srbije produžio je danas za sedam nekadašnjih poslanika pravo na isplatu poslaničke plate do ispunjenja prava na penziju...Odbor je pravo na isplatu plata u visini od nešto više od 75.000 dinara odobrio nekadašnjim poslanicima SRS Draganu Todoroviću,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.