Izvor: Blic, 21.Jan.2024, 05:55

Šest ključnih projekata o kojima je Vučić govorio, a koji se tiču vaših novčanika: Šta čeka Srbiju do 2027. godine

Srbija će 2027. godine biti zemlja budućnosti, sa prosečnom platom od 1.400 i penzijama od 650 evra. Imaće ceo jedan novi grad koji će obliku EXPO imati i svu prateću infrastrukturu. Od jednog do drugog kraja države stizaće se brže novim putevima i prugama, a energetika i poljoprivreda, kao i turizam biće u fokusu ulaganja države čija ukupna vrednost procenjena na 18 milijardi evra.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA ČEKA SRBIJU DO 2027. GODINE? Šest ključnih tačaka o kojima je Vučić govorio, a koje se tiču vaših novčanika

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2024

Srbija će 2027. godine biti zemlja budućnosti, sa prosečnom platom od 1.400 i penzijama od 650 evra. Imaće ceo jedan novi grad koji će obliku EXPO imati i svu prateću infrastrukturu. Od jednog do drugog kraja države stizaće se brže novim putevima i prugama, a energetika i poljoprivreda, kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.