Izvor: Radio 021, 28.Apr.2021, 15:57

Sedam policajaca iz Kuršumlije uhapšeno zbog sumnje da su primali mito

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP uhapsili su šestoricu policijskih službenika Policijske stanice Kuršumlija, kao i jednog policajca u penziji zbog sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su D.R. (50), S.P. (51), D.F. (52), LJ.P (53), M.S. (53), M.M. (50), kao i G.Ć. (56), koji je u međuvremenu penzionisan.

Oni su, kako se sumnja, od septembra 2019. do oktobra 2020. godine, prilikom kontrole osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na Zajedničkoj tački prelaska Merdare, tražili i uzimali novac kako bi im omogućili prelazak, iako nisu imali odgovarajuću dokumentaciju.

Osumnjičeni se takođe terete i da su bez čekanja u redovima, uz novčanu naknadu, propuštali vozače autobusa i putničkih vozila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.