Izvor: RTS, 28.Apr.2021, 16:03

Kuršumlija, uhapšena šestorica policijskih službenika i policajac u penziji osumnjičenih za primanje mita

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, uhapsili su šestoricu policijskih službenika zaposlenih u Policijskoj stanici Kuršumlija, kao i jednog policajca u penziji zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita.
Uhapšeni su D. R. (1971), S. P. (1970), D. F. (1969), Lj. P. (1968), M. S. (1968), M. M. (1971), kao i G. Ć. (1965), koji je u međuvremenu penzionisan, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << MUP-a.
Oni su, kako se sumnja, od septembra 2019. do oktobra 2020. godine, prilikom kontrole osoba na Zajedničkoj tački prelaska Merdare od njih tražili i uzimali novac kako bi im omogućili prelazak, iako nisu imali odgovarajuću dokumentaciju.
U saopštenju se dodaje da se osumnjičeni, takođe, terete i da su bez čekanja u redovima, uz novčanu naknadu, propuštali vozače autobusa i putničkih vozila.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu.
 
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog primanja mita uhapšeni policajci na punktu Merdare

Izvor: JužneVesti.com, 28.Apr.2021

Šestorica policajaca zaposlenih u Policijskoj stanici u Kuršumliji, kao i jedan penzionisani policajac, uhapšeni su zbog sumnje da su primali mito tokom kontrole osoba na punktu Merdare na Administrativnom prelazu Srbije sa Kosovom i Metohijom...Hapšenje su izvršili policajci iz Sektora unutrašnje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Kuršumlija:Uhapšeno šest policijskih službenika zbog mita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapsili su šestoricu policijskih službenika zaposlenih u Policijskoj stanici Kuršumlija, kao i jednog policajca u penziji zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo primanje mita...Kako su preneli mediji, oni su, kako se sumnja, od septembra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.