Savez penzionera Srbije pozdravio preduzete korake Krkobabića i Vučića

Izvor: Telegraf.rs, 21.Mar.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez penzionera Srbije pozdravio preduzete korake Krkobabića i Vučića

Savez penzionera Srbije pozdravio je preduzete korake od strane Ministra Milana Krkobabića, predsednika PUPS-a uz punu saglasnost predsednika Vlade Srbije G. Vučića da preko 426.000 penzionera u Srbiji nastave da primaju penzije kao i do sada na kućne adrese iz ruku poštara na svom kućnom pragu.

Razne izjave koje su se pronosile u poslednje vreme, čak i od strane nekih odgovornih ljudi da će i ovi penzioneri, bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gde žive i nezavisno od objektivnih mogućnosti , biti prinuđeni da penzije primaju preko tekućih računa a ne od poštara, uzbudili su i izazvali negativne reakcije ovoga, zaista velikog broja penzionera, kojima bi takve mere zagorčale život.

Treba imati u vidu da veliki broj ovih penzionera živi u mestima koja su udaljena i preko 20 km od banaka i pošta gde bi oni morali da idu po svoje penzije. Pored toga veliki je broj ovih penzionera koji su invalidna lica ili su bolesni i nepokretni.

Država Srbije je prihvatajući da se i dalje penzije dostavljaju preko pošta mnogo učinila za ovu grupaciju penzionera poštujući njihovu volju i dostojanstvo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Savez penzionera pozdravio nastavak dostave penzija na kućne adrese

Izvor: Beta, 21.Mar.2017

Povodom odluke da više od 426.000 penzionera u Srbiji kojima su penzije poštari donosili na kućne adrese i dalje na takav način primaju svoje penzije, Savez penzionera Srbije pozdravio je preduzete korake od strane Ministra Milana Krkobabića, predsednika PUPS-a uz punu saglasnost predsednika Vlade...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.