Izvor: JUGpress.com, 28.Jan.2022, 20:40

Saopštena imena dobitnika javnih priznanja 31. januar

VRANJE

Specijalno javno priznanje „31. januar“,  ove godine biće dodeljeno  profesoru dr Branislavu Tiodoroviću, epidemiologu u penziji i članu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije, za kontrolu i suzbijanje epidemije kovid-19.

Među laureatima najvišeg gradskog priznanja su Služba za pneumoftizilogiju, Služba za infektivne bolesti i Služba za anesteziologiju sa reanimatologijom Opšte bolnice >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Zdravstvenog centra Vranje. Odluku o tome doneli su odbonici na sednici gradskog parlamenta koja je održana u petak u Vranju.

U kategoriji fizičkih lica dobitnici su Branka Marković, profesorka srpskog jezika i književnosti, Dragan Mininčić Ciga, izdavač i bibliofil, i Slobodan Jovanović, vokalno-instrumentalni umetnik.

Dobitnicima će priznanja biti uručena na svečanoj akademiji, koja će povodom  Dana grada biti održana, u ponedeljak, 31. januar.

Svečanost će biti održana u Pozorištu „Bora Stanković“ sa početkom u 13 sati.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.