Najviše priznanje Grada Vranja ove godine i za epidemiologa Branislava Tiodorovića

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jan.2022, 16:56

Najviše priznanje Grada Vranja ove godine i za epidemiologa Branislava Tiodorovića

Među dobitnicima najviših priznanja “31. januar”, koja Grad Vranje dodeljuje na godišnjicu oslobođenja grada od Turaka, ove godine našao se epidemiolog i član Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za kontrolu i suzbijanje epidemije kovida Branislav Tiodorović, saopšteno je nakon sednice Skupštine.

Penzionisani doktor Tiodorović je od početka pandemije nekoliko puta posetio Vranje, a Specijalno javno priznanje će mu biti uručeno sa ostalim ovogodišnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << laureatima na svečanoj akademiji koja će povodom Dana grada biti održana 31. januara u Pozorištu “Bora Stanković”.

Odbornici su odlučili da ove godine priznanja dobiju i tri službe Zdravstvenog centra - Služba za pneumofiziologiju, Služba za infektivne bolesti i Služba za anesteziologiju sa reanimatologijom Opšte bolnice.

U kategoriji fizičkih lica dobitnici su Branka Marković, profesorka srpskog jezika i književnosti, Dragan Mininčić Ciga, izdavač i bibliofil i Slobodan Jovanović, vokalno-instrumentalni umetnik - saopštavaju iz Grada.

Dodela priznanja zakazana je od 13 sati.

Podsetimo, najviša gradska priznanja prošle godine dobile su samo zdravstvene ustanove, a godinu ranije i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i to za doprinos umetničkom stvaralaštvu i zbog izgradnje nove zgrade Pozorišta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.