Sajmon Kauel: Moj sin neće dobiti moje bogatstvo, jer ću ga razdeliti

Izvor: Blic, 05.Sep.2013, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajmon Kauel: Moj sin neće dobiti moje bogatstvo, jer ću ga razdeliti

Muzički producent Sajmon Kauel, čije se bogatstvo procenjuje na neverovatnih 225 miliona funti, kazao je da neće ništa ostaviti svom sinu.

"Ne verujem u prenošenje sa generacije na generaciju. Sve pare ću ostaviti dobrotvornim svrhama", kazao je Sajmon.

Kauel očekuje sina sa svojom devojkom Loren Silvermen, a kazao je da neće skorije otići u penziju.

"Ljudi jedva čekaju da se povuku jer ne vole svoje poslove. To nije reč kod mene, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ću sigurno raditi do mojih osamdesetih i devedesetih".

Sajmon je uradio išto što i poznati kompozitor Lojd Veber, koji takođe neće ostaviti nikome svoje bogatstvo od 750 miliona funti, već će svojim naslednicima samo pružiti znanje, kako sami da budu uspešni u životu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sajmon Kauel: Svoje bogatstvo ne ostavljam deci, već dajem u dobrotvorne svrhe

Izvor: Svet plus, 05.Sep.2013

Britanski muzički producent Sajmon Kauel ne planira da ostavi svojoj deci nbsp; bogatstvo procenjeno na oko 225 miliona funti, prenose mediji.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.