Izvor: JavneVesti.com, 04.Jan.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rednap dovodi špica

Ozbiljno interesovanje za Nikicu Jelavića Bobiju Zamori više vremena za ulazak u formu, Endi Džonson bez šansi da stekne bilo kakvu formu. Ostin jedini špic Karlton Kol na listi želja pored ovoga potrebna dva iskusna štopera, ali ne pre penzijom kao sadašnji
Hari Rednap, menadžer QPR-a, ozzbiljno pojačava svoj tim. Naime, pošto je konačno uvideo da će Bobiju Zamori trebati više od očekivanog vremena da se vrati u golgetersku formu, a Endi Džonson nije ni blizu bilo kakve forme, ostao je samo Čarli Ostin. Naravno da Ostin nije mašina koja daje golove kad god mu se prohte. Istini za volju centarfor je izvukao tim protiv Donkastera golom u poslednjim trenucima meča, ali za plasman u Premijer ligu treba mnogo više. Svestan te činjenice, prema pisanju klupskog sajta, Rednap je ozbiljno zainteresovan da dovede u Zapadni London napadača Evertona Nikicu Jelavića. Obzirom da je januarski prelazni rok počeo pre tri dana, ovaj transfer je moguć odmah posle današnje utakmice dva tima u FA kupu. Koliko je ozbiljan u nameri da tim vrati u elitu, govori činjenica da bi u svojoj ekipki rado video i Karltona kola iz Vesthema. Još samo da uvidi da mu je poterbno još dvojica štopera koji mogu da igraju na visokom nivou i tada se može reći da se QPR sigurno vraća u Premier ligu.
 

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.