Ranković: Obezbedićemo nove investicije

Izvor: RTS, 23.Feb.2014, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranković: Obezbedićemo nove investicije

Obezbedićemo stabilne penzije i sigurnu zdravstvenu zaštitu, u kojoj više neće biti listi čekanja, obećao je Beograđanima, kandidat Nove demokratske stranke za gradonačelnika Boris Ranković.

Kandidat Nove demokratske stranke za gradonačelnika Beograda Boris Ranković obećao je Beograđanima stabilne penzije, sigurnu zdravstvenu zaštitu i nove investicije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za grad.   

Okupljenim građanima u Knez Mihailovoj ulici, Ranković je rekao i da će njegov tim obezbediti sigurniji i kvalitetniji prevoz, već u prvih 30 dana mandata, jer je to stručni tim koji zna kako da napravi jedinstven tarifni sistem, koji zna kako da optimizuje naplatu i kako da dovede do toga kako da ona bude jeftinija, a da prevoz bude komforan.

"U Beogradu u poslednjih sedam godina nije bio nijedne investicije, pogotovo u proizvodne delatnosti koje bi otvorile nova radna mesta. Moj tim i ja smo upravo na tome radili - na izgradnji infarastrukturnog sistema, na održavaju komunalnih sistema i stavaranju uslova da bi investicije mogle da dođu, a dugi su se slikali i presecali vrpce", kazao je Ranković.

Mi smo svoj stručni tim stavili u službu NDS-a, pre svega u izgradnju stabilnije i sigurnijeg života svih Beograđana, zaključio je Ranković, koji je ranije bio direktor Direkcije za građevinsko zemjište i izgradnju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ranković(NDS): Obezbedićemo nove investicije

Izvor: Studio B, 23.Feb.2014

Kandidat Nove demokratske stranke za gradonačelnika Beograda Boris Ranković obećao je Beograđanima stabilne penzije, sigurnu zdravstvenu zaštitu i nove investicije za grad. ..Okupljenim građanima u Knez Mihailovoj ulici, Ranković je rekao i da će njegov tim obezbediti sigurniji i kvalitetniji...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.