Prikolica kakvu nikada videli niste

Izvor: Autoportal.rs, 03.Jan.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikolica kakvu nikada videli niste

Ukoliko vozite automobil koji je dovoljno star da bi i u našoj zemlji imao uslov za starosnu penziju sigurno ste više puta razmišljali da ga prodate u staro gvožđe. Evo jedne ideje kako da vam i nefunkcionalni auto služi nečemu.

Ova prikolica koja je na prodaju, a koja nosi oznaku proizvođača "Saab" nije neki izlet ove kompanije tokom '80-ih već zapravo njihov model "900" koji je jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << presečen na pola. U pitanju je primerak iz 1988. kod kojeg je izbačena zadnja klupa, parče metala je navareno preko rupe a za donji deo karoserije je navarena ručka za vuču.

Kako je model "900" imao vuču na prednjim točkovima a njegov zadnji deo je itekako bio prostran ova prikolica raspolaže sa zavidnom zapreminom. Prodavac je naveo da zadnja signalizacija radi kao i da su kočnice na zadnjim točkovima ispavne.

U opisu cene stoji "Hitno" tako da se vrednost od 328 evra može smatrati kao "ispod cene" što i nije loše obzirom da prodaje polovinu automobila koji, iako nema rđe na sebi kako kaže vlasnik, verovatno ne vredi mnogo više ni kada bi se prodavao u celosti.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.