Preminuo novinar Predrag Šarac

Izvor: RTS, 31.Mar.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo novinar Predrag Šarac

Naš kolega, novinar Predrag Šarac, preminuo je u Beogradu posle duge bolesti.
Rođen je 1953. u Sarajevu, a novinarsku karijeru počeo je tokom studija na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. U Bosanskom Novom je radio kao novinar i direktor Radija Bosanski Novi.

U prvoj polovini devedesetih izveštavao je sa ratišta za Televiziju Beograd, a potom radio kao novinar i urednik u Informativnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << programu RTS-a u Beogradu.
U penziji je od 2010. godine.
Svi mi koji smo radili sa njim pamtićemo ga kao izvanrednog profesionalca, reportera koji nije oklevao na terenu, kao pažljivog kolegu i pouzdanog prijatelja.
Sahrana Predraga Šarca biće održana u ponedeljak u 14.30 na groblju Orlovača u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bio je izvanredni profesionalac!" Preminuo novinar Predrag Šarac!

Izvor: BKTV News, 31.Mar.2017

Novinar Predrag Šarac, preminuo je u Beogradu posle duge bolesti...Rođen je 1953. u Sarajevu, a novinarsku karijeru počeo je tokom studija na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. U Bosanskom Novom je radio kao novinar i direktor Radija Bosanski Novi...U prvoj polovini devedesetih izveštavao je...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.