Izvor: RTS, 17.Apr.2021, 13:39

Preminula najstarija žena u Srbiji - Nadežda Pavlović

Najstarija žena u Srbiji Nadežda Pavlović preminula je prošle noći u 110. godini u Beogradu, prenose beogradski mediji.
Baka Nada je početkom godine proslavila 109. rođendan.

Rođena je u Kraljevini Srbiji, promenila je osam država, preživela dva svetska rata, od malih nogu se bavila sportom, družila sa Desankom Maksimović, a poslednje četiri i po decenije živela je u centru Beograda, na Vračaru.
Radila je kao nastavnica nemačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i srpskog jezika, a duže od četiri decenije bila je u penziji.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je 14. januara na svom Instagram profilu baki Nadeždi 109. rođendan.
Vučić je pre dve godine posetio baka Nadu u njenom domu na Vračaru, nakon što je do njega došao glas da želi da ga upozna.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umrla najstarija žena u Srbiji, rođena u Kraljevini

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2021

BEOGRAD - Najstarija žena u Srbiji Nadežda Pavlović preminula je prošle noći u 110. godini u Beogradu, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"S TUGOM SAM PRIMIO OVU VEST, NEKA POČIVA U MIRU" Vučić se oprostio od najstarije Beograđanke: Bila je izuzetnog duha i intelekta

Izvor: Blic, 17.Apr.2021

Najstarija žena u Srbiji, Nadežda Pavlović Nada preminula je prošle noći u Beogradu, a tim povodom oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je imao prilike da je upozna pre dve godine.

Nastavak na Blic...

Preminula najstarija žena u Srbiji, Nadežda Pavlović, u 109. godini

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2021

Najstarija žena u Srbiji, Nadežda Pavlović Nada preminula je prošle noći u Beogradu, piše Blic.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.