EMOTIVNA OBJAVA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić se oprostio od baka Nade (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 15:45

EMOTIVNA OBJAVA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić se oprostio od baka Nade (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se od Nadežde Pavlović Nade, najstarije žene u Srbiji koja je prošle noći preminula u 109-oj godini.

Poslednjih nekoliko godina nije mogla da izlazi, ali joj je kuća uvek, kako oni koji su provodili vreme s njom, mirisala na mladost, lepotu i pozitivnu energiju.

– Počivajte u miru, draga baka Nado – napisao je Vučić i objavio fotografiju njihovog susreta iz 2019. godine.

Prema rečima onih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su poznavali baka Nadu, do poslednjeg dana svog života ostala je nasmejana.

Inače, Nada je početkom godine proslavila 109. rođendan. Rođena je u Kraljevini Srbiji, promenila je osam država, preživela dva svetska rata, od malih nogu se bavila sportom, drugovala sa čuvenom Desankom Maksimović, a poslednje četiri i po decenije se skrasila u centru Beograda, odnosno na Vračaru.

Podsetimo, baka Nadu je pre dve godine posetio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. Baka Nada se jako obradovala Vučićevoj poseti, pažnji, ali i poklonima koje joj je doneo, a posebno brošu kakav priliči dami njenog kova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Njen vedar duh i osmeh činili su da se svaki čovek posle razgovora sa njom oseća bogatije": Dirljiv oproštaj od najstarije žene u Srbiji

Izvor: Blic, 17.Apr.2021

Od Nadežde Pavlović najstarije žene u Srbiji, koja je preminula prošle noći u Beogradu, danas se oprostio zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.