Predsednik i penzioner

Izvor: Danas, 15.Jun.2021, 14:01

Predsednik i penzioner

Kabinet predsednika Srbije Aleksandra Vučića vratio mi je zarđale kašike u vrednosti 30 odsto moje penzije koje sam mu poslao prošle sedmice, obznanio je niški slikar i karikaturista Slavoljub Blagojević, koji se na taj korak odlučio nakon što je Vučić, povodom teksta u Danasu da mu je Blagojević vratio penzionerski paket sa vitaminima, rekao da bi "taj gospodin trebalo da vrati i 30 odsto penzije", koje su "za toliko veće nego u vreme kada je na vlasti bio onaj u čijem se mediju on oglašava".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Putevi i investicije ne brišu „zarđale kašike“

Izvor: Danas, 16.Jun.2021, 08:57

"Nisi dobio? Dobićeš", jedna je od poruka građana na portalima i društvenim mrežama nakon preksinoćnih tvrdnji predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "nije dobio, ni vratio zarđale kašike" niškom slikaru i karikaturisti Slavoljubu Blagojeviću, koji mu ih je poslao u znak protesta zbog odnosa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.