Izvor: Danas, 18.Sep.2023, 22:06

Predložene su mere, kovid se širi, maske su ovde ponovo obavezne: Prof. dr Dragan Delić o novonastaloj situaciji

- Dobro je da je Radna grupa Ministarstva zdravlja za postupanje u uslovima pandemije kovida počela da radi svoj posao. Ono što je nedostajalo prethodnih meseci jeste da neko sa stručnim autoritetom izađe pred javnnost i kaže kakva je epidemiološka situacija, koje su varijante virusa u toku, kolika je incidencija novoobolelih, kakve su kliničke slike - ocenio je za Danas prof. dr Dragan Delić, profesor infektologije u penziji i bivši direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti u Beogradu, komentarišući tek objavljene preporuke u vezi sa novonastalom situacijom u Srbiji kada je korona u pitanju.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dr Delić: Radna grupa za kovid da obaveštava javnost o epidemiološkoj situaciji

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2023, 07:05

Dobro je da je Radna grupa za kovid Ministarstva zdravlja počela da radi svoj posao, rekao je profesor infektologije i bivši direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti Dragan Delić.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.