Povuci potegni

Izvor: Kurir, 10.Jan.2010, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povuci potegni

BEOGRAD - Niko iz vrha vladajuće koalicije nije naredio da se obriše sporna odredba o privilegovanim penzijama za poslanike! Ovim rečima predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović u izjavi za Kurir demantuje tvrdnje da su šefovi poslaničkih grupa dobili na log da obrišu deo koji se odnosi na penzije poslanika.  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sednica parlamenta krajem meseca

Izvor: B92, 10.Jan.2010

Beograd -- Predsednica Skupštine Srbije, Slavica Đukić-Dejanović, izjavila je da će naredna sednica parlamenta, verovatno, biti zakazana za kraj januara..."Imaću sledeće nedelje sastanak sa šefovima poslaničkih grupa, da se dogovorimo, jer ja nisam dobila nijedan predmet za sazivanje sednice",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.