Poštari osumnjičeni za krađu penzija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poštari osumnjičeni za krađu penzija

POŽAREVAC - Požarevačka policija uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv Nebojše Č. (26 ) iz Velikog Gradišta i Dragiše M. (46) iz Srednjeva, zbog sumnje da su krali penzije, saopšteno je danas iz policije.

Oni se terete za zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje službene isprave.

Sumnja se da su poštar Nebojša Č. i upravnik Pošte Srednjevo Dragiša M, od januara do juna 2008. novčane isplate upućene korisnicima penzija zadržavali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za sebe, dok su naloge za isplatu potpisivali u ime korisnika penzija.

Time su oštetili 45 penzionera iz mesta Miljević i Šuvajić, a sebi pribavili 70.696 dinara.

Istražni sudija Opštinskog suda u Velikom Gradištu je osumnjičenima odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poštari krali penzije seljacima

Izvor: Mondo, 05.Dec.2008

Požarevačka policija uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv Nebojše Č. (26 ) iz Velikog Gradišta i Dragiše M. (46) iz Srednjeva, zbog sumnje da su krali penzije, saopštila je policija u petak.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.