Posle NJE - penzija! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle NJE - penzija! (FOTO, VIDEO)

Da je i nama da glumimo pored nje, lako bi se oprostili od glumačke karijere! Šalu na stranu, srpski reditelj i glumac Emir Kusturica izjavio je danas da planira da završi glumačku karijeru i da više neće učestvovati ni u jednom filmu.

Na konferenciji za novinare u Moskvi, na predstavljanju svog novog filma "Na mlečnom putu", u kojem glumi s italijanskom glumicom Monikom Beluči, Kusturica je rekao da više >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neće igrati u filmovima i da mu mnogo više odgovora da bude filmski reditelj, preneo je Tass.

"Ovaj film je bio veoma težak za mene. Igrati u njemu je bio veliki problem. Rad glumca i reditelja su dve različite stvari. Kada sam pregledao snimak, shvatio sam da to nije sasvim ono što je trebalo da uradim kao reditelj", rekao je je Kusturica.

Film "Na mlečnom putu", priča o ljubavi u vreme rata u Bosni i Hercegovini, učestvovao je na filmskom festivalu u Veneciji.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.