Policajac koji se raduje penziji krije neverovatnu kolekciju

Izvor: B92, 10.Dec.2015, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac koji se raduje penziji krije neverovatnu kolekciju

Još jedan policajac, ovih dana, skrenuo je pažnju na sebe. Zanimljivom, a lepom pričom. O kolekcionarstvu i policijskoj solidarnosti na svim meridijanima.

Boris Ladišić je novosadski policajac, malo mu je ostalo do penzije, a kako je rekao veoma joj se raduje. On nam je objasnio da se ne raduje penziji zato što ne voli svoj posao, već zato što će više vremena imati za svoj hobi, odnosno sakupljanje policijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obeležja i uniformi.

Od 2000. godine sakupio je 4.500 ambelma, stotinu šapki, nekoliko stotina bedževa i desetak uniformi. Svaki eksponat koji Boris ima svojoj kolekciji ima posebnu priču.

Šta nam je sve rekao Boris, pogledajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.