Izvor: Blic, 10.Sep.2023, 08:41

Penzionerima stiže i više od 250 evra! Sav keš ide na račun, niže i cene, a jeftinije i kod lekara....

Uskoro stiže i nova jednokratna pomoć za penzionere - 20.000 dinara za ukupno oko 1,6 miliona najstarijih. Nova pomoć stiže u vreme najava redovnog i vanrednog povećanja penzija i u vreme kada na takve isplate penzioneri nisu navikli. Kada se ta dva saberu svaki penzioner moze da racuna na 250 evra od drzave zakljucno sa januarskim povećanjem.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STIŽE NOVA FINANSIJSKA POMOĆ DRŽAVE: 20.000 dinara stižu na račune - Evo datuma isplate za ovu grupu građana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023

Uskoro stiže i nova jednokratna pomoć za penzionere – 20.000 dinara za ukupno oko 1,6 miliona najstarijih...Nova pomoć stiže u vreme najava redovnog i vanrednog povećanja penzija i u vreme kada na takve isplate penzioneri nisu navikli...Jednokratnu pomoć dobijali su i ranije...Često je iznosila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.