Penzionerima koji su ga izgubili vraćeno pravo na besplatan prevoz u Nišu i najavljeno iznenađenje uoči izbora

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2022, 17:09

Penzionerima koji su ga izgubili vraćeno pravo na besplatan prevoz u Nišu i najavljeno "iznenađenje" uoči izbora

Stariji od 70 godina koji imaju penziju do 28.960 dinara moći će besplatno da koriste gradski prevoz, jer je niško Gradsko veće povećalo donju granicu za one koji ostvaruju to pravo. Gradonačelnica Dragana Sotirovski najavljuje i "iznenađenje" za penzionere koje će važiti od 1. marta, mesec dana pred izbore.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

O 1. februara ponovo besplatan prevoz za penzionere starije od 70 godina

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jan.2022

Oko 2.300 penzionera starijih od 70 godina ponovo će od 1. februara moći da ostvari besplatan gradski prevoz, pravo koje su izgubili zbog povećanja njihovih penzija, odluka je sa današnje sednice Gradskog veća Grada Niša...Svi penzioneri stariji od 70 godina koji imaju manju penziju od 28.960 dinara...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.