Penzioneri blokirali put Tuzla - Doboj

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioneri blokirali put Tuzla - Doboj

TUZLA - Nakon što su prošle sedmice blokirali regionalni put Gračanica - Srebrenik, tridesetak penzionera iz Gračanice danas je blokiralo i magistralni put Tuzla - Doboj u Donjoj Orahovici. Razlog za blokadu puteva leži u činjenici da gračanički penzioneri još nisu dobili julske penzije.

"Svaki dan nam pričaju isti priču, a ne zapitaju se možemo li dočekati njihova obećanja. Ukoliko naše zahtjeve ne ispune, odnosno ako ne počne isplata penzija, spremni smo za potpunu blokadu magistralnog puta", navode razočarani gračanički penzioneri.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Penzioneri blokirali put Tuzla - Doboj

Izvor: Cafe.ba, 12.Avg.2014

Nakon što su prošle sedmice blokirali regionalni put Gračanica - Srebrenik, tridesetak penzionera iz Gračanice danas je blokiralo i magistralni put Tuzla - Doboj u Donjoj Orahovici. Razlog za blokadu puteva leži u činjenici da gračanički penzioneri još nisu dobili julske penzije..."Svaki dan...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.