Palma preti izlaskom iz koalicije

Izvor: Radio 021, 03.Apr.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma preti izlaskom iz koalicije

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da poslanici njegov stranke neće dozvoliti smanjenje penzija i plata po cenu da izlaska iz koalicije i gubljenja mandata. On je naglasio da neće dozvoliti ni smanjenje plata radnicima u fabrikama, kao ni to da se na plate od 20.000 dinara plaća porez. Marković je najavio da će odbornici Jedinstvene Srbije izdvajati pola dnevnice za pomoć roditeljima sa bolesnom decom, čak i ako Administartivni odbor ne prihvati njihov predlog da tako urade svi poslanici.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma preti izlaskom iz koalicije

Izvor: Mondo, 03.Apr.2009

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik Dragan Marković Palma izjavio je u Jagodini da poslanici te stranke neće dozvoliti smanjenje penzija i plata po cenu da izlaska iz koalicije i gubljenja mandata.

Nastavak na Mondo...

Solidarnost na ispitu

Izvor: RTV Pink, 04.Apr.2009, 08:37

Slaba podrsska Markovichevoj inicijativi za manje dnevnice . . . Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovich izjavio je da poslanici te stranke neche odustati od inicijative po kojoj bi se deo poslanicckih dnevnica izdvajao za socijalna davanja, obrazlozzivssi da su narodni predstavnici u parlamentu...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.